Köpvillkor

Beställning Gör du smidigast igenom att skicka ett mail till oss. Eller igenom formuläret på sidan.

Betalning

Vi kör för det mesta med förskottsbetalning via banköverföring eller swish.

Priser

De priser som anges är inklusive moms. Momsen specificeras på din orderbekräftelse. Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser och eventuella feltryck.

Leverans

Samtliga avgifter för frakter och eventuella avgifter för rekomenderat brev syns på fakturan. Alla leveranser sker med DHL till närmaste servicepoint utlämningsställ . Vi friskriver oss för kompensationer pga förseningar, skador m.m som uppstått hos vår speditör eller annan som ligger utom vår kontroll.

Leveranstid

Normalt får du din försändelse inom 1-2 arbetsdagar beroende på betalningssätt. Men kan även ta mer om posten strular.

Ångerrätt

Vi tillverkar varor på beställing. Så finns ej ångerrätt.

Garanti Vid garanti- och andra serviceärenden står kunden för frakten till oss och vi står för frakten från oss till kunden. Observera att för att garantin ska vara giltig måste kunden förvissa sig om att produkten är korrekt innan montering och att produkterna har hanterats enligt standard och inte ha utsatts för större påfrestningar än vad som är att betrakta som normalt. Det finns ingen garanti för den som slarvar eller hanterar produkterna felaktigt! Vid frågetecken så kontakta oss så löser vi de flesta problemen!

Då produkterna är avsedda för modifiering/ombyggnad /trimning gäller endast garanti för själva delen , ej delar och arbete runtomkring Tänk också på att om du förändrar din produkt på något sätt så gäller inte garantin. Garantin gäller endast ursprunglig köpare och kvitto eller kopia på detta måste finnas. Ansvaret för oss är begränsat till utbyte eller reparation av delen i första hand, i vissa fall återköp av delen. Garantn gäller inte vid Force-Mayor.

2 reaktioner på “Köpvillkor

  1. Hej! Vart kan man hitta kontaktuppgifter till er?

    1. Tobias@t-parts.se Eller 0703101373 (16-21 vardagar 10-22 helgdagar)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *